Vermogensopbouw - Van Zon & Partners

Vermogensopbouw

Vermogensopbouw is een belangrijk onderdeel van uw financiële planning om zo uw doelen te verwezenlijken. Bij vermogensopbouw kunt u denken aan sparen of beleggen. Het grote voordeel van sparen is dat u precies weet wat u kunt verwachten. Bij beleggen wordt gestreefd naar een hoger rendement, maar dat brengt echter ook extra risico’s met zich mee. Welke vorm van vermogensopbouw u ook aanspreekt, laat u altijd goed adviseren.

In de praktijk laten veel mensen hun spaargeld, vaak uit gemakzucht, staan bij hun huisbank. In het huidige digitale tijdperk is het echter heel makkelijk om meer rendement te realiseren op uw spaargeld. Wij kunnen u bij meerdere partijen internetspaarrekeningen aanbieden zodat u verzekerd bent van een hoog rendement. Tot € 100.000,- spaarvermogen per persoon vallen deze spaarrekeningen onder het deposito garantiestelsel.

Nadat wij uw financiële situatie in kaart hebben gebracht, adviseren wij u hoe uw vermogensopbouw het beste kunt plannen. Bijvoorbeeld door uw risico’s te minimaliseren en rendement te maximaliseren.

Het doel van de vermogensopbouw kan per persoon verschillen. Voor de ene persoon is het uitbreiden van zijn vermogen het belangrijkste doel, voor de ander is het behoud van vermogen belangrijk. Wat echter altijd geldt is: een verantwoorde vermogensopbouw staat voorop. Heeft u interesse in een uitgebalanceerd advies over vermogensopbouw? Maak een afspraak en wij denken met u mee.