Verzekeringen - Van Zon & Partners

Verzekeringen

Het is uitermate belangrijk dat u goed verzekerd bent. Om de juiste verzekeringen af te sluiten, is het raadzaam deskundig en onafhankelijk advies in te winnen bij een adviseur. Wij geven u advies over hoe u bepaalde risico’s kan afdekken en op welke wijze u dat kunt realiseren. Daarbij letten we niet alleen op scherpe premies maar kijken we ook zeker naar de verzekeringsvoorwaarden van de verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Wij adviseren en bemiddelen voor u in alle schadeverzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering, doorlopende reisverzekering en autoverzekering. Verder adviseren en bemiddelen wij voor u in verzekeringen die u nodig heeft om financiële inkomensrisico’s af te dekken bij arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Tevens moet ook de levensverzekering, om het risico voor uw nabestaanden bij een vervroegd overlijden, niet vergeten worden. Bij veel hypotheken wordt door de hypotheekverstrekker een levensverzekering/overlijdensrisicoverzekering verplicht gesteld.

U krijgt van ons advies dat is afgestemd op uw behoeften, uw wensen en uw persoonlijke situatie. Op die manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen en zorgen we er samen voor dat uw risico’s goed verzekerd zijn.

Maakt u gerust een afspraak met één van onze adviseurs voor een gedegen advies. Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en behoeften in kaart. We lichten toe wat u kunt verwachten en bepalen samen welke vorm van advies daarbij aansluit zodat uw pakket verzekeringen passend is bij uw situatie.