Over - Van Zon & Partners

Over Van Zon & Partners

Van Zon & Partners Financieel Advies BV is opgericht in 2006 door Roland van Zon en John Korthouwer. Ons kantoor is gevestigd in Wageningen. Veel van onze relaties zijn woonachtig in de provincies Gelderland en Brabant. We zijn echter landelijk actief.

Missie

Bij Van Zon & Partners draait alles om onze klanten. We zullen altijd net een stap meer zetten. Aandacht, integriteit, tijdig signaleren, helder communiceren en oprechte interesse behoren tot de kernwaarden van onze organisatie. Ons doel is te zorgen voor een optimale dienstverlening, waardoor u zich als klant ook daadwerkelijk klant voelt. Onze missie is dat we beiden tevreden zijn aan het eind van het traject. U tevreden met onze aanpak en het resultaat. Wij tevreden met de kwaliteit van ons advies.

Visie

Al jaren zijn wij gepassioneerd actief in ons vak. Financieel advies is geen pakketje van samengevoegde produkten. Financieel advies is het resultaat van gesprekken. Het resultaat van vragen, van luisteren en elkaar begrijpen. Over wensen en mogelijkheden. Zo kijken wij naar ons vak. En samen met u maken wij dat waar.

Deskundigheid

Tevreden klanten zijn de basis van ons succes. Veel van onze nieuwe relaties zijn door bestaande klanten doorverwezen.  Om dit alles te realiseren, hebben wij kwaliteit en expertise hoog in het vaandel  staan. Onze adviseurs zijn hoog opgeleid en gekwalificeerd conform de eisen van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zij beschikken over de benodigde vaardigheden en vakdiploma’s. Bovendien zijn enkele medewerkers gecertificeerd financieel planner en lid van de Vereniging Federatie van Financieel Planners. Om onze hoge kwaliteit en knowhow te kunnen blijven waarborgen, volgen onze adviseurs jaarlijks vakgerichte opleidingen.

Tarieven/Beloningsmodel

Wij ontvangen op geen enkele wijze een vergoeding van een bank of een verzekeringsmaatschappij. Dit waarborgt onze onafhankelijke positie. Voor onze dienstverlening spreken we vooraf met u af hoe wij beloond worden. Dit kan op basis van een uurtarief of op basis van een vaste prijs. Afhankelijk van de persoonlijke situatie kunnen deze tarieven verschillen. In het eerste persoonlijk gesprek wordt dit met u besproken. Financieel advies is maatwerk en iedere situatie staat op zich zelf.


Ons team

ing. Roland van Zon FFP MFP
vennoot / master financieel planner

Roland van Zon is adviseur, (mede)eigenaar en oprichter van Van Zon & Partners.  Na zijn afstuderen in 1996 heeft Roland diverse functies bekleed binnen het bankwezen en het intermediaire bedrijf. In 2006 heeft hij, samen met John Korthouwer, Van Zon & Partners opgericht. Vanaf 2003 is hij gecertificeerd financieel planner (FFP) en in 2005 is Roland aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd als Master Financial Planner (MFP). Roland hecht grote waarde aan de kwaliteit van de adviezen en de uitwerking daarvan. Samen met zijn vrouw is Roland woonachtig in Uden en de trotse vader van twee kinderen.

E: r.vanzon@vanzon-partners.nl
T: 06 – 11 95 27 71

John Korthouwer heeft zich gespecialiseerd in hypotheekadvies en financiële planning. Hij is sinds 1985 werkzaam in de financiële wereld. Eerst dertien jaar in het bankbedrijf, vervolgens acht jaar in het onafhankelijke intermediair. John heeft vele jaren werkervaring in de financiële dienstverlening wat hij combineert met een zeer hoog kennisniveau. Naast zijn studie Economie & Management aan de HEAO heeft hij diverse vaktechnische opleidingen afgerond waaronder Financiële Planning. Vanaf 2006 is John (mede) eigenaar en oprichter van Van Zon & Partners. John is getrouwd en heeft vijf kinderen.

E: j.korthouwer@vanzon-partners.nl
T: 06 – 46 37 02 55


Barend Kraal FFP
financieel planner

Barend Kraal is in 1996 afgestudeerd aan de HEAO in Arnhem. Sindsdien is hij werkzaam in de financiële dienstverlening. Vanaf 2003 is Barend gecertificeerd financieel planner (FFP). In de afgelopen jaren heeft Barend zowel in het bankwezen als binnen de intermediaire dienstverlening diverse functies bekleed.  Sinds 2010 is hij bij ons werkzaam als financieel planner. Barend woont in Nijmegen, is getrouwd en heeft 3 kinderen.

E: b.kraal@vanzon-partners.nl
T: 06 – 46 24 59 46

Michel Hardeman
erkend financieel adviseur

Michel Hardeman is sinds 2014 werkzaam in de financiële dienstverlening. Bij een grootbank heeft Michel meerdere functies bekleed in het particuliere segment. Sinds 2019 werkt Michel bij Van Zon & Partners waar hij eerder al werkzaam is geweest (2014). Naast de wettelijke vereiste opleidingen is hij ook Erkend Financieel Adviseur waardoor hij u kan helpen met al uw financiële vraagstukken. Samen met zijn partner woont Michel in Ede.

E: m.hardeman@vanzon-partners.nl
T: 06 – 55 73 90 23


Esther Bouwmeister
office manager

Esther is sinds 2000 werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Ooit begonnen als receptioniste, werkte Esther zich op tot ze uiteindelijk in 2009 in dienst kwam bij Van Zon & Partners. Haar functie is inmiddels uitgebreid naar office manager. Esther ondersteunt de financieel adviseur en heeft daardoor veel contact met relaties, banken, verzekeringsmaatschappijen en notarissen. Ze zorgt ervoor dat alle afspraken en vervolgacties foutloos verlopen. Met haar partner en 2 kinderen woont Esther in Huissen.

E: e.bouwmeister@vanzon-partners.nl
T: 0317 – 35 68 68

Jeannette Teunissen
financieel assistent

Jeannette is sinds 1986 in diverse functies, werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Begonnen bij een grootbank en daar voornamelijk in het particuliere segment werkzaam geweest als adviseur en later als financieel assistent. Sinds begin 2015 in dienst bij Van Zon & Partners als financieel assistant. Jeannette assisteert de financieel adviseurs en heeft veel contact met relaties, banken, verzekeringsmaatschappijen en notarissen. Ze zorgt ervoor dat alle afspraken en dossiers correct worden afgewikkeld. Met haar partner en 3 kinderen is Jeannette woonachtig in Bennekom.

E: j.teunissen@vanzon-partners.nl
T: 0317 – 35 68 68

René Booms
specialist verzekeren

René Booms is gespecialiseerd in het adviseren van schadeverzekeringen voor zowel de particulier als de ondernemer.. Vanaf 1990 is hij werkzaam geweest in het bankwezen en heeft daar meerdere functies bekleed. Gestart als binnendienst medewerker op de verzekering afdeling en vanaf 1996 als accountmanager voor de (groot) zakelijke markt. Hij heeft diverse specialiste vaktechnische opleidingen gevolgd en is in het bezit van de WFT diploma’s. René is sinds juni 2017 werkzaam bij Van Zon & Partners. Samen met zijn partner en 2 kinderen is hij woonachtig in Lengel.

E: r.booms@vanzon-partners.nl
T: 06 – 81 67 21 10